Треньорът на Барселона Шави Ернандес говори преди мача на каталунците срещу

...
Треньорът на Барселона Шави Ернандес говори преди мача на каталунците срещу
Коментари Харесай

Шави: Видях един много силен Атлетико, заслужена победа за тях

Треньорът на Барселона Шави Ернандес приказва преди мача на каталунците против Майорка от шестия кръг на Ла Лига.

" Знаем, че Майорка е сложен тим, тъй като имат доста причини в отбрана, солидни са и се раздават. Те са физически мощен тим, който играе непосредствено и с играчи като Муричи или Абдон Пратс, които се включват напред и с играчи на високо равнище като Сержи Дардер. Това ще е сложен мач ", сподели наставникът на каталунците.
 Официално: Шави удължи контракта си с Барселона до 2025 година
Официално: Шави удължи контракта си с Барселона до 2025 година

Ето детайлности

По мотив травмата на Френки де Йонг Шави сподели следното:

" Това е сензитивна и доста значима загуба за нас поради метода, по който играем, и поради метода, по който той играе от предишния сезон, на извънредно равнище. Има доста играчи, които могат да го заместят, и се надяваме, че няма да бъдем наранени от отсъствието му. Ще забележим по какъв начин ще е след почивката, само че се надяваме да се възвърне на 100% ".

Накрая треньорът на Барселона показа и мнението си за успеха на Атлетико над Реал в дербито на Мадрид.

" Гледах го, беше страховит мач, изключително от страна на Атлетико, с активност и доста разпределяне. Страхотен футболен мач. Това е доста удобен резултат за Атлетико, доста значима победа. Не желая да се забърквам в нищо, обвързвано с Мадрид или Анчелоти, дали е позволил неточност или не. Винаги виждам на Реал като на мощен тим и като всички тимове те имат мощни и слаби страни. Анализираме ги като всеки различен тим и не им придаваме по-голямо значение. Сега тдаваме значение на Майорка, когато играем против Мадрид, ще ви кажа, само че в този момент не сме ги анализирали. Видях един доста мощен Атлетико, заслужена победа за тях ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР